Phillips Plaza

img_7674-min.jpg
IMG_7662-min.jpg
IMG_7664-min.jpg
IMG_7672-min.jpg
IMG_7681-min.jpg
IMG_7688-min.jpg
IMG_7693-min.jpg
img_7674-min.jpg
IMG_7662-min.jpg
IMG_7664-min.jpg
IMG_7672-min.jpg
IMG_7681-min.jpg
IMG_7688-min.jpg
IMG_7693-min.jpg

After safety hazards arose, Ambler Architects was brought in to redesign the Phillips Plaza. This project was completed in 3 stages to allow for flexibility and to keep safe areas for employees to enter the surrounding buildings during construction.

The client wanted a place where their employees could relax during breaks and a space where they could host large events. The pavilions were downsized from 3 to 1, allowing for more grass and landscape to be installed. Heated pavement was installed at the building entrances, helping to avoid ice buildup during the winter.

Start and End Date: 2015- 2016

Contractor: Phase 1- KSL Dirtworks, Phase 2- OCC